Huidverbetering

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt. Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Microdermabrasie Huidverzorging Jetty
skin-woman-ease-care-treatment-massage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen met als doel duidelijk zichtbare huidverbetering. Waar de meest voorkomende cosmetische gelaatsmassage gericht is op ontspanning en afvoer van afvalstoffen, is de bindweefselmassage een actieve massage.

Door middel van diverse stevige massagegrepen wordt de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel geactiveerd.

 Microneedling therapie

Met microneedling worden micro-kanaaltjes in de huid “geprikt”. Hierdoor komt de huid in actie om te gaan herstellen. Bij dit herstel kunnen toegevoegde serums, crèmes etc. tot 1000 maal beter in de huid doordringen, waardoor de effectiviteit van de producten vele malen hoger is. Gebruikmakend van het herstel wordt ook de huid intensiever verjongd en zullen andere huidproblemen beter kunnen worden aangepakt.

Microneedling Huidverzorging Jetty
Purlés Acid Peels Huidverzorging Jetty

Acid Peels

De Acid Peels zijn technologisch gezien zeer vooruitstrevende chemische peelings. Ze garanderen een effectiviteit en exfolliërende werking van de hoogste kwaliteit. De perfecte oplossing voor talloze huidproblemen.

 

Meer informatie

Neem contact met me op voor meer informatie over huidverbetering.
Bekijk ook de prijzen op de behandelingenpagina.