PERMANENTE MAKE-UP (PMU)

Als je er altijd mooi en verzorgd uit wilt zien

Wat is Permanente Make-Up?

Permanente Make-Up is de manier om er perfect uit te zien. In zwembad of sauna, huilen of lachen, Permanente Make-Up blijft perfect onder alle omstandigheden.

Met een flinterdunne naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Vaak wordt Permanente Make-Up vergeleken met een tatoeage, maar bij PMU wordt het pigment minder diep in de huid aangebracht. Anders dan bij een tatoeage, die levenslang zichtbaar blijft, wordt Permanente Make-Up langzaam lichter.

Onze ogen zijn het belangrijkste deel van het gezicht, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Met Permanente Make-Up kun je ervoor zorgen dat deze er altijd perfect uitzien. 

Informatie over Permanente Make-Up

 

Voor wie is Permanente Make-Up geschikt?

Voor iedereen die:

  • dunne of geen wenkbrauwen of wimpers heeft, door bijvoorbeeld overmatig epileren of ziekte
  • zelf (bij)tekenen lastig vindt
  • allergisch is voor gewone make-up
  • veel sport
  • regelmatig zwemt of de sauna bezoekt
  • lenzen of een bril draagt

Kortom, voor iedereen die er altijd goed verzorgd uit wil zien.

 

Wat mag je verwachten van Permanente Make-Up?

Permanente Make-Up zal ongeveer na een jaar langzaam vervagen. Dit is afhankelijk van je huidtype, leeftijd, de kleur van de pigmentatie en de natuurlijke celvernieuwing. Tevens is de huid van ieder persoon weer anders. Omdat Permanente Make-Up minder diep wordt aangebracht dan een tatoeage, zal ook het UV-licht het pigment sneller afbreken. Hoe dieper het pigment, hoe meer de kleur optisch zal veranderen door het aantal huidlagen over de kleur. Daarom is het belangrijk om Permanente Make-Up tussen 12 en 18 maanden bij te werken. 

Veiligheid

Huidverzorging Jetty staat bij de GGD geregistreerd als een erkend Permanente Make-Up bedrijf dat voldoet aan alle richtlijnen en eisen voor hygiëne en veiligheid die vastgelegd zijn in het Warenwetbesluit.

Huidverzorging Jetty GGD geregistreerd

 

Meer informatie

Neem contact met me op voor meer informatie over Permanente Make-Up.
Bekijk ook de prijzen op de behandelingenpagina.